Despre noi

Haideți să ne cunoaștem mai bine…

Întotdeauna ca acasă…

Creat într-un stil modern, dar păstrând din exuberanța clasicului etern, hotelul dispune de camere single, twin, double și apartament. Aerul proaspăt și parfumul așternuturilor curate, sunt elementele care contribuie la crearea unui spațiu confortabil, special gândit pentru momentele de relaxare.

Oferind una dintre cele mai bune condiții de cazare din Oradea, hotelul respectă 100% standardele turismului internațional. Cele patru nivele componente, cuprind în ansamblu 24 de camere îngrijite cu o atenție deosebită de tânărul și căldurosul personal. Fie că veniți într-o călătorie de afaceri, fie că este vorba despre un sfârșit de săptămână în care doriți să vă relaxați și să descoperiți frumusețile orașului, Hotelul Lyra este alegerea care vă va oferi atenția de care aveți nevoie.

Mic dar comfortabil…

Deschis în anul 2011, Hotel Lyra este clasificat la trei stele și este amplasat într-o zonă de tranzit: la doar 5 minute de Aquapark Nymphaea, 10 minute de centrul orașului și aproximativ 20 de minute de mers cu mașina spre aeroport. Este situat pe drumul European 60, pe sensul de mers spre Cluj-Napoca, aproape de compania Plastor.

Amplasat într-o zonă de tranzit, aici aveți posibilitatea să găsiți confortul de care aveți nevoie și negreșit, intimitatea pe care, știm bine, cu toții ne dorim să o găsim atunci când mergem în călatorie fie pentru business sau… plăcere.

Cu un personal tânăr și pregătit să răspundă prompt în fiecare minut la toate cererile turiștilor, ducem ospitalitatea la un nivel superior. Atenția la detalii ne definește iar atmosfera familială transformă hotelul într-una dintre cele mai bune oferte de cazare din Oradea.