Impresii

Iată ce zic clienții care ne-au trecut pragul…

“După un lung și îndepărtat drum făcut spre România, acest Hotel Lyra din Oradea ne-a fost o ușurare, calm, curățenie și hrănire corpurilor noastre obosite. Vă mulțumim frumos și o să revenim cu drag!”

Fam. LEVREANU

“I have been looking for a hotel that is professionally managed, where the staff is friendly and open, where it is fun to spend time. With Hotel Lyra I found this place. I wish you with this lovely hotel all the best for the future and a lot of success.”

PETER

“Sunt impresionată! Totul este impecabil începând de la recepție până la ieșirea din hotel. Amabilitate, profesionalism, atenție, igienă, ambient, totul este de nota 10. Felicitări echipei!”

PAULINA

“Cu greu mi-a venit să cred că există în România un hotel de 3 stele care să ofere astfel de condiții …în sensul cel mai pozitiv cu putință! Curățenie desăvârșită, mâncare grozavă, un personal cald și primitor, mereu gata să-ți îndeplinească orice solicitare! Voi recomanda acest hotel tuturor celor care vin în Oradea! Voi reveni cu mare plăcere ori de câte ori va fi nevoie! Felicitări pentru profesionalism și devotament!”

IRINA


“Vom reveni cu plăcere în acest Hotel de 3 stele din Oradea pentru atmosferă familială și pentru calitatea serviciilor. Am rămas surprinși de ce am găsit aici și cu siguranță vom reveni!”

DAN

“Dupa un drum obositor din Letonia catre Grecia, am facut un popas la Lyra…Suntem placut impresionati de serviciile deosebite, personalul deosebit de amabil. Nivelul hotelului dpdv calitativ, dar si mediul placut, calduros, este exact asa cum am intalnit in Letonia, Austria. O sa fie punct-popas de cate ori vom trece prin Romania. Cu siguranta o sa sugerem partenerilor nostri, dar vom avea si dorinta de a organiza seminarii de pregatire a specialistilor nostri in sala de conferinte a hotelului.”

IONELA și RAIVIS


“Mulțumim pentru ospitalitatea, curățenia și omenia cu care ne-ați întâmpinat! Pot spune cu drag că este cel mai frumos hotel din România. Călătoresc mult prin țara și aici la Dumneavoastră mă simt cel mai bine. “Omul sfințește locul”.  Aveți un personal deosebit, respectuos, ordonat și cu mult bun simț. Vă voi recomanda cu drag și voi reveni cu drag!”

PAULA

“Pentru prima dată în hotelul Dumneavoastră am rămas agreabil surprinși de curățenia apartamentului, confortul acestuia, amabilitatea personalului care ne-a primit cu zâmbetul pe buze chiar dacă ora era târzie în noapte. Mulțumiri și felicitări întregului personal (recepție și bucătărie) pentru felul în care ne-au primit și ospătat cu un mic dejun copios! Vom reveni negreșit la Dumneavoastră.”

Fam. BARBASCU


“Am rămas foarte surprinsă, impresionată de hotelul Lyra din Oradea. În ceea ce privește ospitalitatea, curățenia și organizarea, eu v-aș oferi încă o stea. Mulțumiri și salutări la întregul personal, în special la doamna Mirela Urs de la recepție (foarte, foarte amabilă). Vom reveni cu siguranță în hotelul Lyra!”

ELVIRA