Aquapark Nymphaea din Oradea, situat la doar 5 minute de Hotelul Lyra

Sep 9, 2018

Suntem departe de vremea în care să mergi la hotel era o experiență completă, ce te ținea țintuit în spațiul destinat relaxării, în apartament, în piscine sau în lobby. Vacanța nu mai este deloc ceva pentru care facem economii ani la rândul, tot mai multe persoane își dedică mai multe zile pe an distracției, fie că este vorba de weekend-uri prelungite, sărbători sau alte zile libere. Piața de turism a înregistrat, conform Ministerului Turismului, o creștere cu 20% anul trecut. Însă, odată cu această creștere, cresc și cerințele și așteptările turiștilor.

Fie că este vorba de mâncarea specifică zonei, fie că discutăm de locație sau de servicii și distracție, alegem punând toate în balanță, cu talerul ce reprezintă și bugetul.

Astăzi turistul își dorește să guste mai mult din ceea ce face ca experiența să fie unică. În așa fel a evoluat industria încât ne place să călătorim pentru a ne face amintiri unice, pentru a vizita locuri ce ies în evidență prin originalitatea lor, calitatea serviciilor, locuri unde ne simțim mândri să apărem în poze pe site-urile de socializare dar și unde ne vom întoarce cu familia.

Întruchiparea acestor caracteristici este Hotelul Lyra din Oradea, situat ideal în apropierea Aquapark Nymphaea.

Nymphaea Aquapark, un exemplu pentru alte zone turistice din România

Hotelul Lyra oferă soluția optimă: să stai în hotelul ce este numai bine plasat pentru exigențele turistice, situat la doar 5 minute de Aquapark Nymphaea, 10 minute de centrul orașului și aproximativ 20 de minute de mers cu mașina spre aeroport. Fiind pe drumul European 60, pe sensul de mers spre Cluj-Napoca, oferă mai multe opțiuni, fie că vrei să vizitezi centrul dar și dacă vii împreună cu familia, copii, te vei simți în largul tău. Înțelegând că importanța unui serviciu excepțional constă în serviciul personalizat și în atenția la detalii, personalul tânăr este mereu pregătit să satisfacă dorințele vizitatorilor care, la rândul lor se vor simți perfect în mediul familial al hotelului de 3 stele, ce reprezintă după feedback-ul oaspeților, una dintre cele mai bune oferte de cazare din Oradea.

Aquapark Nymphaea, complexul cu servicii la standarde mondiale

Aquapark Nymphaea – supremația distracției și bucuriei și, din perspectiva celor ce l-au vizitat… un tărâm de vis. De ce? Iată câteva motive:

  • În exterior sunt 7 bazine, pentru adulți și copii, bazin cu valuri ce ajung până la o adâncime de 2,15 metri, bazin cu tobogane, bazin olimpic de înot (adâncime 2 metri) și bazin de sărituri;
  • În interior sunt 6 bazine, inclusiv unul cu o corabie și apă mică pentru copii și 4 tobogane de diverse dimensiuni;
  • O zonă SPA cu baie turcească și bazine cu apă geotermală cu diverse temperaturi, cameră cu aburi, cameră de masaj și zonă de relaxare, camere de saună (cu infraroșu, aromoterapie, rusească, finlandeză, salină și cameră cu frig).

Complexul, situat pe malul Nordic al Crișului Repede, este dovada tranziției cu succes, din fosta zona a Ștrandului Municipal într-un proiect de 88.342.934 lei, folosiți pentru amenajarea a 67.694 mp.

Aquapark Nymphaea este dotat cu servicii la standarde mondiale și cu siguranță va deveni un punct central de turism pentru țara noastră. Este o dovadă a României în care se poate, un loc unde localnicii sunt, bineînțeles ospitalieri, așa cum știm bine că este acest popor, dar și o dovadă vie a seriozității și un exemplu pentru alte zone în dezvoltarea turistică.